Campusrun-Campusfun is groot succes!

Foto: Anneke Maris

Tessenderlo - Op woensdag 18 september trokken alle leerlingen van De Letterberg en Campus Russelberg (twee scholen van het GO!-onderwijs op een groene campus vlakbij het centrum van Tessenderlo) hun sportschoenen aan. De kleuters en de leerlingen van de lagere school én de leerlingen van het secundair onderwijs spanden zich in ten voordele van het goede doel Levensloop en voor de aankoop van sportmaterialen voor hun vernieuwde sporthal.

De kleuters en de eerste 2 leerjaren van De Letterberg waren aan de beurt tussen 9.00 uur en 9.30 uur. Van 9.30 uur tot 11.00 uur liepen de overige jaren van De Letterberg en alle leerlingen van Campus Russelberg samen. Dit alles op en rond de speelplaats en door het hoofdgebouw van Campus Russelberg.
Er was een talrijke opkomst van ouders en supporters! Na de inspanning konden de leerlingen genieten van randanimatie en lekkernijen.
Een campus met een warm hart… dat is duidelijk!
Tijdens het Levensloopweekend van 28 en 29 september deed team “Campus Russelberg – De Letterberg” er nog een schepje bovenop.

Door Anneke Maris