© Ella Bormans

Tweede kaas-en-wijnavond bij Amnesty International Hasselt

Op vrijdag 18 oktober vond de tweede editie van de kaas-en-wijnavond van de lokale Amnestygroep Hasselt plaats in de cafetaria van de Oude Gevangenis.

Ella Bormans

Na het succes van de eerste editie hebben de leden van Amnesty International Hasselt vol enthousiasme geopteerd voor een 2de editie. Ook nu werd een mooi verzorgde kaasschotel aangeboden. Dit jaar stond er eveneens een vegan schotel op het menu, die bij heel wat mensen duidelijk in de smaak viel. Er heerste meteen een zeer goede, positieve sfeer. Mensen schoven tafels samen, er werd heel wat afgepraat en iedereen liet het zich smaken. Dit was de ideale manier om sympathisanten én nieuwkomers met mekaar in contact te brengen, met een lekkere schotel en een goed glas wijn uit de wereldwinkel. Er was ook taart met koffie of thee.

Toen de deelnemers naar buiten gingen kregen ze een overzicht van de activiteiten van het 2de semester van Amnestygroep Hasselt mee naar huis. Amnesty International Hasselt wil alle mensen bedanken die deze avond tot een succes hebben gemaakt. Een derde editie van de kaas-en-wijnavond wordt zeker overwogen.

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen