Sponsors Salamanderfeesten verrassen G-voetballers Eendracht Maasmechelen

Foto: Peter Vandermeulen

Maasmechelen - Geen dag idealer om cadeautjes uit te delen dan vrijdag 6 december. De G-voetballers van Eendracht Maasmechelen werden verrast door de organisator en sponsors van de Salamanderfeesten. Met de opbrengst van hun evenement schonken ze alle spelers een mooi cadeautje.

Op vrijdag 4 oktober ging de tweede editie van de Salamanderfeesten door. De Romeo's, Sergio, Milo Claesen, Mieke, De Top Pops, Jimmyke en de Reckheimer Musikanten gaven er het beste van zichzelf en zorgden voor een sfeervolle avond. Het evenement was een enorm succes dankzij de vele aanwezige toeschouwers, sponsors en de organisatie. Organisator Agnes Tilmans was achteraf dan ook zeer tevreden. Samen met de sponsors kon ze een cheque overhandigen van maar liefst 5.000 euro.

En welk moment is er mooier om pakjes uit te delen dan sinterklaasavond? Organisator Agnes en verschillende sponsors, waaronder Jef en Wanda Verheyen, Jos Roebben, Ludo en Rina van Radio Boo, overhandigden de jongens van G-voetbal Eendracht Maasmechelen allemaal een mooi cadeau.

Ook tijdens de warme kerstdagen  zal Agnes weer haar beste beentje voorzetten. Op zondag 15 december is er een kerstconcert in de Kerk van Meeuwen en op 22 december in de Kerk van Lanaken. Mieke, Luc van Meeuwen, Bandit en Marc Stans geven er een kerstspecial ten voordele van het Goede Doel. 

Door Peter Vandermeulen