Toneelgezelschap Het Kringetje staat onder Stroom

Foto: Luc Engelbos

Nieuwerkerken - Naar jaarlijkse gewoonte pakt Het Kringetje uit Nieuwerkerken in maart uit met een nieuwe voorstelling. Het toneelgezelschap brengt zes keer de tragikomedie 'Stroom' in De Brug. De kaartenverkoop start op zaterdag 8 februari.

“Ook in 2020 staat Het Kringetje weer op de planken, nu al voor de achtendertigste keer. Met het stuk 'Stroom' willen niet alleen de lachspieren, maar ook de diepste emoties van ons publiek raken. Een echte tragikomedie dus”, zo licht voorzitter Geert Clerix het stuk toe. “Een rusthuis vormt letterlijk en figuurlijk het decor van deze voorstelling. Daar valt plots de stroom uit. Bij heel wat personages slaan dan ook de stoppen door. Wat er dan volgt? Een stroom aan bijzondere gebeurtenissen, maar daar kan ik nog niet meer over verklappen. Wie wil weten hoe het afloopt en zin heeft in een leuke toneelavond, is meer dan welkom”, zo besluit Geert.
Het Kringetje speelt zes voorstellingen van 'Stroom': vrijdag 6 maart, zaterdag 7 maart, woensdag 11 maart, vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart, telkens om 20 uur. Op zondag 8 maart is er een namiddagvoorstelling om 15 uur. Kaarten kosten 9 euro. De voorverkoop start in ontmoetingscentrum De Brug op zaterdag 8 februari tussen 9 en 12 uur. Telefonisch reserveren kan vanaf 10 februari tijdens de kantooruren op het nummer 0476/68.83.62.

Foto: Jos Hermans

 

Door Luc Engelbos