18/02/2020 - Goesting
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

 luc daelemans

Nieuw magazine

Lees hier alles over ons gloednieuwe magazine Goesting: met verrassende eetadresjes

Hasselt

Vanaf donderdag online en vanaf zaterdag 22 februari bij uw krant: Goesting, het gloednieuw magazine van Het Belang van Limburg vol tips voor genieters. Van de beste uittips tot verrassende eetadresjes en Limburgse wijnen.

 

Goesting is een nieuw magazine boordevol tips voor genieters. Genieten op alle vlakken: van leuke dingen om te doen tot gastronomie. “De laatste jaren zijn er in Limburg zoveel toffe restaurants, maar ook kleinere eethuisjes en lunch- en koffiebars geopend”, vertelt chef Goesting Hanne De Belie. “In onze rubriek 5x uit eten kiezen we elke week voor een ander thema om vijf leuke adresjes te tippen. Van vijf maal snelle lunch, ontbijt of sushi tot vijf maal kindvriendelijk, honden toegelaten of terras aan het water. In onze weekendbijlage De Markt brachten we al een recensie waarin onze culinaire journalist de beste restaurants van Limburg ging uittesten. Deze rubriek verhuist naar Goesting. We brengen een mooie mix van nieuwe hippe zaakjes en de gevestigde waarden waar we nog altijd fier op mogen zijn.”

LEES OOK. Het Belang van Limburg start met gloednieuw magazine

Limburgse wijnen

Verder komen Limburgse wijnen en bieren aan bod in Goesting. “Ik ben zelf verrast hoeveel Limburgse wijnen er zijn”, zegt Hanne. “Limburg heeft meer dan twintig wijndomeinen, allen met hun eigen wijn: rood, wit of mousserend. Onze huissommelier Gert Reynders proeft en beoordeelt die Limburgse wijnen. Hetzelfde doen we met Limburgse bieren, die door onze zytholoog Maarten van Leeuwaarden worden getest.” Naast verrassende eetadresjes, wijnen en bier brengt Goesting ook de beste uittips en activiteiten om te doen, fiets- en wandelroutes en cultuur. Goesting versterkt het weekendaanbod van Het Belang van Limburg, naast lifestylemagazine Sjiek, consumentenbijlage De Markt en weekendkatern Plus.

Dit vinden onze proeflezers van Goesting

“Je leert Limburg kennen en het maakt je trots: kijk eens wat wij allemaal hebben.”

“Toen deze rubriek in De Markt stond, ben ik naar verschillende restaurants geweest. Ik werd nooit teleurgesteld.”

”Je kan iets nieuws leren kennen. Het neemt voor mij soms een beetje de drempelvrees weg.”

“Er zijn zoveel Limburgse wijnen en bieren die we niet kennen. Over Franse wijnen lees je wel in andere bladen. In Goesting mag het over Limburg gaan.”

LEES OOK. Wat te doen volgend weekend? Lees er alles over in ons nieuwe magazine Goesting

Bekijk onze Goestingvideo op hbvl.be

Schrijf je nu al in op hbvl.be/meergoesting en ontvang vrijdag als eerste onze Goestingnieuwsbrief

 

Dit vinden onze proeflezers van Goesting

Je leert Limburg kennen en het maakt je trots: kijk eens wat wij allemaal hebben.”

Toen deze rubriek in De Markt stond, ben ik naar verschillende restaurants geweest. Ik werd nooit teleurgesteld.”

“Je kan iets nieuws leren kennen. Het neemt voor mij soms een beetje de drempelvrees weg.”

Er zijn zoveel Limburgse wijnen en bieren die we niet kennen. Over Franse wijnen lees je wel in andere bladen. In Goesting mag het over Limburg gaan.”