Check de nieuwe website van Limburgs Landschap en win!

Foto: Patricia Willems

Heusden-Zolder - Vanaf vandaag lanceert natuurvereniging Limburgs Landschap vzw haar nieuwe website. “Aan de ene kant omdat onze vorige website niet langer technisch ondersteund werd, aan de andere kant omdat er nood was aan een frisse wind en een update. We werken nog iedere dag aan onze naamsbekendheid, want daarachter schuilt ons natuurverhaal”, vertelt Dirk Ottenburghs, medewerker communicatie.

“Volgend jaar bestaat onze natuurvereniging 50 jaar. Naar aanleiding van dit jubileum sluit een nieuwe website ook mooi aan op de rest van de komende feestelijkheden en activiteiten”.

Vrijwilligers
Limburgs Landschap vzw blijft een vrijwilligersvereniging, in samenwerking met verschillende personeelsleden om ‘de goede zaak’ draaiende te houden. De vzw werd opgestart door vrijwilligers en steunt nog steeds op mensen die zich belangeloos inzetten voor onze Limburgse natuur. Ook zij hebben een vette kluif aan deze nieuwe website, aangezien ze alle nodige documenten daar makkelijk kunnen vinden en ophalen.

WIN WIN WIN
Wij hebben ‘haasjes’ verstopt in onze website. Kan jij ze ontdekken?
Laat weten via info@limburgs-landschap.be onder ‘welke rubriek’ jij ze gevonden hebt en maak kans op een postkaartensetje. Vermeld zeker je adres in de mail, dan kunnen we jou de postkaartjes makkelijk opsturen.

Limburgs Landschap vzw
Je vindt ons ondertussen terug via heel wat verschillende kanalen:
www.limburgs-landschap.be
Facebook: Limburgs Landschap
Trooper: trooper.be/limburgslandschap

Foto: Jan Leijskens

Door Patricia Willems