© Gerard Peeters

ZinInZang deelt maandelijks meezingvideo's

Al sinds maart dit jaar vervangt ZinInZang haar meezingevenementen door meezingvideo's. En die zijn een groot succes. Ook de video van oktober werd weer gesmaakt door heel wat ZinInZang-vrienden en woonzorgcentra.

Gerard Peeters

Sinds het begin van de lockdown - maart 2020 - kon er geen live meezingevenement van ZinInZang doorgaan. "Maar onze muzikanten en artiesten en technici zitten niet stil", klinkt het bij ZinInZang. "Maandelijks maken we nu een meezingvideo die we ter beschikking stellen van iedereen, in het bijzonder de vrienden van ZinInZang en alle Vlaamse woonzorgcentra. Onze video’s van de afgelopen maanden zijn voor iedereen gratis te bekijken via www.vimeo.com/zininzang. Vanaf begin november is er alweer een bijkomende nieuwe meezingvideo. Al onze video’s zijn voorzien van ondertitels. Duizenden kijken naar onze video’s en we krijgen vele en leuke positieve reacties."

"We kunnen dit alleen waarmaken met de met de hulp van al die vrijwillige muzikanten die elk vanuit hun kot video’s doorsturen. Dank aan Luk Voncken, Jos Roofthooft, Wim Voncken, Stijn Moekaars, de familie Appermont, Frans en Annie Vanhove-Schoubs, Hans en Dirk-Jan Kerris, Liliane Wilms, Danny Vanroy, Geroen Rubens, Leon Vrindts, Reinhilde Bovend’aerde en Willy Appermont. Maar naast de muzikanten zijn ook nog tal van technici van ZinInZang op vrijwillige basis actief zoals Willy Thijsen, Willy Hoogmartens, Alda Nijssen, Gerard Peeters. Met z’n allen zorgen zij ervoor dat de video’s kunnen verstuurd worden naar 800 Vlaamse woonzorgcentra, waar we regelmatig leuke reacties van krijgen."

Alle info: www.zininzang.be, de meezingvideo's zijn terug te vinden via www.vimeo.com/zininzang

    Nieuws uit je buurt

    Niet te Missen