©  The Voice Van Vlaanderen

Kritiek op Natalia na reis, manager reageert: “Ik had haar gewaarschuwd”

Natalia en haar gezin zetten het nieuwe jaar in op vakantie op Barbados. Bij thuiskomst zal het gezelschap wel twee weken in quarantaine moeten, want het eiland is een rode zone.

Bron: Dag Allemaal

Haar vertrek veroorzaakt een storm van kritiek op sociale media. Haar manager Stijn Peeters - broer van Bart - reageert in Dag Allemaal.

”Natalia wist dat ze kritiek zou krijgen, maar omdat Barbados een groene zone was, en ze dus niks verkeerd deed, trok ze zich daar niks van aan”, aldus Peeters.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“(...) Toen Natalia volledig werkloos thuis zat door corona en daarom besloot om naar haar tweede huis te gaan, heb ik haar gewaarschuwd dat ze daar opmerkingen over zou krijgen. Ze besefte dat maar al te goed, maar ze weet ook dat ze niks tegen de regels heeft gedaan. Barbados was op dat moment een groene reisbestemming. En dan is dat oké voor haar. Dat gerommel op de sociale media neemt Natalia er bij, ze kan dat wel aan.”

Intussen ligt het Caraïbische eiland in een rode zone.

Niet te Missen

Meest Recent