Links: Regula Ysewijn. Rechts: Dominique Persoone. — © SHUTTERSTOCK / VIER
Waarom die eerste altijd mislukt, en andere tips om de beste pannenkoeken te bakken
Maria-Lichtmis op 2 februari, dat is een eeuwenoude traditie van pannenkoeken bakken. Oók traditie: dat die eerste pannenkoek altijd mislukt. Maar dat overkomt zelfs de meester-bakkers, zo blijkt. Om te zorgen dat de rest van de stapel wel goed lukt, geven specialisten hun beste tips. “Een goede pannenkoek moet je ook kunnen eten zonder suiker.”
Hanne Vandenweghe en Silke Remmery
Bekijk
Hoofdpunten
Wanneer tanken peperduur wordt: recordaantal bestuurders betrapt met rode diesel
Hoogbejaarde man sterft in verdachte omstandigheden in Mechelen-Bovelingen
Ziekenhuizen mogen zelf kiezen of mondmasker nog nodig is
Guido neemt trein naar Zaventem, maar mist door vertraging vliegtuig naar Thailand
Al 184.769 aanvragen van burgers die eerste energiepremie niet kregen
NAVO-baas Stoltenberg: “Poetin heeft geen plan voor vrede, hij wil meer oorlog”
Lees meer
Meest Recent
Onze weekendtips: blaas uit in de zetel van Monica en Rachel of ontdek de lente tijdens een familiedag
Eerste Afrikaans restaurant in Limburg serveert gegrilde geit, cassave en oliebollen
GETEST. Wie is De Mol? Haal je speurskills boven tijdens deze Diepenbeekse escapewandeling
Fabrizio opent Grieks restaurant in Beringen: “Tijdens de eerste maand doe ik de leveringen zelf”
Studie onthult dat ook minipil risico op borstkanker verhoogt: bestaan er anticonceptiemiddelen zonder die bijwerking?