© TikTok - lovetruthink

Vrouw behangt slaapkamer van vriend met bewijs van zijn overspel

Toen de Amerikaanse Emely Zambrano ontdekte dat haar vriend haar bedroog met niet een, niet twee, maar drie andere vrouwen, zon ze op wraak. Dus verzamelde ze alle bewijzen van het overspel die ze kon vinden, printte ze alles en ging naar de doe-het-zelfzaak om sterke superlijm. “Ik ben een lief meisje, dus besloot ik zijn slaapkamer opnieuw in te richten”, klinkt het in haar TikTok-video’s die intussen al miljoenen keren bekeken zijn. “Alle meisjes die nu langskomen, zullen weten dat hij een bedrieger is.”

Emely vertelde haar vriend dat ze een verrassing voor hem had, maar besloot niet op hem te wachten om haar “meesterwerk” te onthullen. Daarna blokkeerde ze hem zodat hij haar niet meer kon contacteren omdat ze hem geen kans meer wilde geven om haar te manipuleren. Dat probeerde hij wel nog om zijn vreemdgaan te ontkennen. “Ik dacht bij mezelf: hoe kun je het nog ontkennen”, aldus Emely in een reactie op haar video.

De jonge vrouw bespeurde de eerste tekenen van ontrouw toen hij haar vroeg een ex van hem te blokkeren op sociale media. “Bleek dat hij voortdurend tegen haar praatte om haar terug te winnen. En telkens toen ik maar in de nabijheid van zijn gsm kwam, begon hij te flippen”, klinkt het. “Dat was raar. Hij wilde ook nooit berichtjes lezen als ik erbij was. Hij zei ook dat ik gek en paranoïde was toen ik vroeg of hij me bedroog.”

Emely wil haar verhaal vooral delen om mensen te helpen die zich ook in zo’n situatie bevinden. Intussen krijgt ze ook heel wat steunberichten op sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te Missen

Meest Recent