©  ISOPIX

Acteur Mark Wahlberg komt dertien kilo bij in drie weken

De Amerikaanse acteur Mark Wahlberg (49) heeft een ware transformatie ondergaan voor zijn rol in de nieuwe film Father Stu. Op amper drie weken tijd geeft de weegschaal dertien kilo extra aan. De ster toont zijn metamorfose op Instagram.

Hanne Vandenweghe

Het afgetrainde lichaam van acteur Mark Wahlberg is niet meer. Tegenwoordig heeft de acteur een dad bod, beter bekend als het mannelijke lichaamstype waar geen sixpack zichtbaar is. Op drie weken tijd kwam hij dertien kilo bij. Die gewichtstoename staat volledig in het teken van zijn nieuwste, aankomende film Father Stu. Daarin speelt hij een boxer die beslist om zijn leven volledig om te gooien en priester te worden.

Wahlberg, die reeds ervaring heeft met gewichtsschommelingen in naam van de cinema, zit nog niet op zijn uiteindelijke streefgewicht. Hij moet nog eens negen kilogram bijkomen. Zijn proces staat onder deskundige begeleiding van kok Lawrence Duran. De chef zorgt ervoor dat de acteur dagelijks veel calorierijke, maar gezonde voeding binnenkrijgt in plaats van fastfood. Het is immers de bedoeling dat de ster na de opnames zijn vet vlot kan omzetten in spiermassa.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te Missen

Meest Recent