Steven Van Herreweghe en partner Katrien opnieuw uit elkaar: “Het ga ons goed”

Steven Van Herreweghe (43) is niet langer samen met zijn partner, artdirector Katrien Vanderlinden (34). Dat maakte de presentator zelf bekend via Instagram. “We gaan elk onze eigen weg. Dat is een ongelofelijk moeilijke beslissing, want we zien elkaar doodgraag”, schrijft hij bij een foto van hen samen.

“Het leven overkomt ons en sommige bochten doen pijn. Maar wie in Aalst woont, zal merken dat we ons mooiste project samen verder zetten: onze fantastische kinderen. Dus als u mij met Katrien en de kinderen tegenkomt op een terras, in het park of in de cinema, weet dan dat daar twee beste vrienden zitten die er altijd voor elkaar zullen zijn. Het ga ons goed”, gaat hij voort.

Hun relatie kende in het verleden al enkele hobbels in de weg. In 2015 ging het stel uit elkaar en had Van Herreweghe kort een relatie met de toenmalige MNM-stem en huidig VTM-gezicht Julie Van den Steen (28), maar een jaar later kwamen ze toch weer samen. In 2019 verklapte hij in het tv-programma Gert late night dat “Katrien en hij al drie jaar stiekem verloofd zijn”. Samen hebben ze twee zoontjes, Lenni en Flinn. (bpr)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten