Daphne Paelinck met haar partner Randall, in 2019.  ©  De Roo

Thuis-actrice Daphne Paelinck bevalt na zeven maanden van dochtertje Mae

Daphne Paelinck, onder meer bekend van haar rol als Christine in ‘Thuis’, heeft afgelopen week een meisje Mae op de wereld gezet. “Donderdag 24 juni om 10.10 besloot jij en enkel jij dat de tijd rijp was”, schrijft de actrice op Instagram.

“Op 30 weken kwam je gezond en wel ter wereld. Je hebt ons allemaal verrast. Zo klein en al zo sterk. Het leven heeft voor jou iets bijzonders in petto. Welkom lieve Mae.”

Het kindje van de actrice dat al na goed zeven maanden ter wereld kwam, blijkt gezond en wel te zijn. Het sterkt nu aan in de couveuse van het Antwerpse Middelheimziekenhuis. Voor Paelinck, die binnenkort 33 wordt, is Mae haar tweede dochtertje, na Allie (bijna 2).

Extra opmerkelijk is de verhaallijn die de Antwerpse actrice afgelopen seizoen toebedeeld kreeg in ‘Thuis’. Daarbij was ze aanvankelijk zwanger van een tweeling, waarna één kindje het niet haalde. Geen simpele rol voor de actrice en (aanstaande) mama. Daphne Paelinck vormt een stel met Randall Van Duytekom, die haar recent ten huwelijk vroeg. Een vraag die ze volmondig met ja beantwoordde. De geboorte van een gezonde baby maakt het gezinsgeluk nog wat groter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten