©  Anja Blevi

Natacha uit Leopoldsburg krijgt opvallende make-over: “Ik heb totaal geen modegevoel”

Natacha (31) uit Leopoldsburg is teamcoach bij Nike en vrijwillig ambulancier in opleiding. Ze is 1m79 en voelt zich daardoor vaak bekeken en onzeker. Haar opdracht voor het stylingteam van weekendmagazine Billie: “Ik moet dringend uit mijn comfortzone stappen en mezelf niet langer verstoppen.”

Tekst & foto’s Anja Blevi

 ©  Anja Blevi

Zo komt ze binnen in onze studio

“Ik kies altijd voor comfortabele, eenvoudige outfits die liefst zo min mogelijk opvallen want dat doe ik al genoeg met mijn lengte”, zegt Natacha. “Ik heb totaal geen modegevoel en weet nooit hoe ik mijn kledingstukken moet combineren tot een toffe outfit.”

Dit vindt ze van het resultaat

Natacha: “Het is niet echt mijn stijl, maar op foto ziet het er wel mooi uit. Ben benieuwd naar het resultaat in Billie! Ik ben blij met de tips: ik ga me nu wat vaker opmaken.”

Alles bij La Bottega in Hasselt: broek en blazer 245 & 350 euro, mocassin 350 euro, handtas 495 euro. ©  Anja Blevi

In samenwerking met styliste Liesbeth Verlinden voor La Bottega, visagiste Vera Kellens ism Bellapierre voor La Bottega (labottega.be) en kapster Tiziana Di Marco van Mod’s Hair (modshairhasselt.be), alle in Hasselt.

Stylingtip

Styliste Liesbeth Verlinden voor La Bottega: “Natacha is lang en kiest het best voor grote accessoires. Ook grote prints en zware stoffen passen goed bij haar. Ze kan gerust meer kleur toevoegen aan dit sobere pak, met een toffe groene trui bijvoorbeeld.”

Trui Mika Elles, 65 euro, labottega.be

Beautytip

Visagiste Vera Kellens voor La Bottega: “Haar huid heeft niet veel meer nodig dan een beetje BB crème en mineraalpoeder. Ik gebruik bij Natacha de nieuwe tint Biscotti, met gele én roze ondertonen. Geen keuzestress meer, dus.”

Loose Mineral Foundation, Bellapierre, 40 euro via labottega.be

Kapseltip

Tiziana voor Mod’s Hair: “Natacha krijgt een rechte carré met pony. Een warmere, gouden haartint brengt meer leven in haar gezicht. Een strakke afwerking met de stijltang geeft zo’n carré meer pit. Bescherm je haar eerst met een crème die je niet hoeft uit te spoelen.”

Kérastase Resistance extentioniste thermique, 33 euro via modshairhasselt.be

Shop deze look

Broek Essentiel 245 euro, labottega.be

Blazer Essentiel 350 euro,labottega.be

Instapper AGL 350 euro,labottega.be

Cross body Clio Goldbrenner 495 euro,labottega.be

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent