Christopher Mivis. 

Christopher Mivis. ©  Raymond Lemmens

 

Christopher Mivis haalt de cut in Open de Provence golf in het Franse Mallemort

Jimmy De SchrijverBron: BELGA

Met een knappe remonte en een ronde van 69 slagen, goed voor een 35e plaats, heeft Christopher Mivis zich geplaatst voor de finaleronden in de Open de Provence golf (Challenge Tour/200.000 euro) in het Franse Mallemort.

Mivis, die een eerste ronde van 71 slagen neerzette, liep een tweede ronde van drie onder par en dit na vier birdies en een bogey. Het leverde de Limburger twintig plaatsen winst op, goed voor een gedeelde 35e plaats. In de tussenstand telt hij tien slagen meer dan de Oostenrijker Lukas Nemecz, die alleen de leiding waarneemt en drie slagen voorsprong telt op de Duitser Marcel Schneider. 

Kristof Ulenaers en Giovanni Tadiotto zijn uitgeschakeld. Ulenaers zette op dag twee een ronde neer van 71 slagen. Met zijn score van 143 slagen, waarmee hij uitkwam op een 69e plaats, telde hij één slag te veel om de cut te halen. Tadiotto, die opende met een ronde van 76 slagen, leverde op dag twee een scorekaart af van 70 slagen. Hij strandde op de 94e plaats.

Door de intredende duisternis werd de tweede ronde stilgelegd en moest nog een aantal spelers hun resterende holes zaterdagmorgen afwerken.

(belga)

Niet te Missen

Meest Recent