© Sevan Put

Diepenbekenaar wint bedrijfsaward

Diepenbeek -

Kristof Ruymen (45) heeft met zijn bedrijf Houtenschutters de Benelux Enterprises gewonnen. Onder de prijs van Best Venetian Blind Supplier. Deze werd dit jaar uitgereikt in Engeland

Sevan Put

Sinds 2018 wordt ieder jaar de Benelux Enterprises Award uitgereikt, een uitreiking voor bedrijven in de Benelux. Bedrijven worden daarbij beoordeeld op verschillende vlakken zoals creativiteit en innovativiteit, maar ook omzet en groei. Deze prijsuitreiking heeft dan ook als doel om bedrijven te motiveren en te sturen naar een innovatieve en creatieve toekomst.

Kristof Ruymen won deze prijs met zijn bedrijf Houtenschutters dankzij zijn creatieve aanpak van zaken doen. Normaal komen de klanten gewoon naar een zaak en kiezen ze daar wat ze willen hebben. Maar voor de klanten van Houtenschutters is dat verleden tijd. Kristof rijdt zelf naar de klanten en biedt hen daar alles aan wat ze nodig hebben. Hij rijdt in een busje waarin hij de producten vervoert. Zelf zit hij de hele dag in de auto om naar klanten te rijden, waardoor hij zijn bedrijf erg persoonlijk houdt en hij nauw contact kan houden met zijn klanten. Dit was een aspect dat hij zelf erg belangrijk vond. Kristof wou dan ook zijn zaak niet te groot laten worden omdat hij ook zelf naar alle klanten blijft gaan totdat alles 100 procent in orde is.

Omzet verdubbeld

Vooral in de coronaperiode is het bedrijf kunnen groeien. Doordat veel mensen hun huis begonnen te verbouwen, werd dus ook een beroep gedaan op dit bedrijf voor het plaatsen van raamdecoratie. De omzet van Kristofs zaak is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

Om in aanmerking te komen voor deze prijsuitreiking, moet je aangeprijsd worden door klanten die je bedrijf inschrijven. Na een marktonderzoek door het een professioneel team van de Benelux Enterprise Awards kan je bedrijf dan een uitnodiging krijgen met de vraag of je wil deelnemen. Dit proces kan tot acht maanden duren, totdat er een winnaar wordt bekendgemaakt. Er doen veel verschillende soorten bedrijven aan mee en zodoende zijn er dus ook verschillende categorieën.

Aangeboden door onze partners