© Marc Hellemans

Hoeselts Toneelgezelschap herneemt voorstellingen met ‘Bende Amateurs!’

Hoeselt -

Het is eindelijk weer zover: toneel spelen mag weer, zij het onder de geldende coronamaatregelen. Het Hoeselts Toneelgezelschap herneemt, na bijna twee jaar, zijn activiteiten met de opvoeringen van de hilarische komedie ‘Bende amateurs!’ (‘Bunch of Amateurs!’) van Ian Hislop en Nick Newman. Vertaling en regie zijn in handen van Frederik Houben.

Marc Hellemans

Een arrogante Hollywood-acteur wordt door de plaatselijke toneelgroep ingehuurd om mee te spelen in ‘Koning Lear’ van William Shakespeare. Alleen beseft hij niet dat het geen groep uit Hasselt is die het stuk op het programma heeft gezet, maar wel een gezelschap uit Hoeselt, dat bovendien in een omgebouwde schuur speelt. Dat leidt uiteraard tot de nodige verwarringen en hilarische situaties.

Spelen mee: Jef Dello, Geroen Rubens, Gert Peters, Inge Drijkoningen, Marleen Bormans, Jimmy Hollanders en Floor Timmermans.

Opvoeringsdata: 19, 20, 21, 26 en 27 november 2021 om 20 uur (zondag 21 november om 15 uur) in GC Ter Kommen, Hoeselt. Tickets kosten 10 euro en zijn uitsluitend te verkrijgen via www.terkommen.be. Meest recente info: www.htghoeselt.be

http://www.htghoeselt.be

Niet te Missen