“Tegen de ochtend kan de temperatuur alsnog richting vriespunt zakken”

In de nacht naar woensdag blijft het op de meeste plaatsen betrokken en op soms zou er nog wat lichte motregen kunnen vallen. Regionaal kan er mist ontstaan. De temperatuur blijft onder het wolkendek meerdere graden boven het vriespunt.

Tegen de ochtend zouden er regionaal misschien enkele gaten kunnen vallen waardoor het kwik op die plaatsen alsnog snel richting het vriespunt zou kunnen zakken. De kans op grondvorst is het grootst in het zuiden van de provincie.

Woensdag is het in de meeste streken eerst bewolkt of mistig. In de loop van de dag kan er af en toe ruimte komen voor de zon maar het blijft toch wel overwegend grijs. Regen staat er niet op de weerkaarten.

Het is opnieuw fris voor de tijd van het jaar met maxima rond een graad of 6. ‘s Ochtends waait de zwakke wind vanuit het zuiden, namiddag wordt dit een briesje uit het oosten.

In de nacht naar donderdag kan het op meerdere plaatsen licht gaan vriezen. Het blijft droog, maar wegens de kans op vorming van rijmplekken wordt het tóch weer even opletten op de wegen.

Bekijk hier het weer voor de komende dagen.

 

LEES OOK

Niet te Missen

Meest Recent