© Mediahuis

Is het dan toch niet definitief voorbij tussen André Hazes en Sarah van Soelen?

Nadat André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25) elkaar eind oktober ontvolgden op sociale media, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien: de twee zouden niet meer samen zijn. Nu lijkt het erop dat de breuk tussen de zanger en de influencer toch niet definitief is.

Bron: de telegraaf

Sarah lijkt zich in een chatgesprek met het roddelaccount Reality FBI zelf uit te spreken over de veelbesproken relatie. Op de Instastories zijn beelden van een chatgesprek te zien waarin Sarah de vraag krijgt of ze nog contact heeft met André. Daarop reageert ze: “Weinig, maar dat zegt toch niks?” Volgens Sarah zou er sprake zijn van een ’break’. “Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. We hebben veel te verwerken en daar is rust bij nodig.”

In het chatgesprek gaat het ook over Monique, de ex van André met wie hij een zoontje heeft. Op de vraag of Sarah ooit vriendinnen met haar zal worden, antwoordt ze: “Als ik normaal tegen haar moet doen voor het kind, zal ik het zeker doen. Maar daar buitenom, nee.”

Of Reality FBI daadwerkelijk met Sarah van Soelen gesproken heeft, is vooralsnog niet helemaal duidelijk. Het management van Sarah was vrijdagochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Onafscheidelijk

In april maakten Sarah en André hun relatie bekend. De twee waren zes maanden lang onafscheidelijk en kochten zelfs een huis samen. Eerder dit najaar kwam het nieuws naar buiten dat het stel niet meer samen zou zijn.

Niet te Missen

Meest Recent