© Axana Creemers

Leerlingen Agnetencollege openen kapsalon Seven Hair

Peer -

De leerlingen van het zevende jaar Haarstilist van het Agnetencollege in Peer openen hun didactisch kapsalon Seven Hair.

Axana Creemers

“Ons doel is om te streven naar perfectie”, klinkt het bij de leerlingen. “Zo willen we dat onze klanten steeds met een tevreden gevoel naar huis gaan. We behandelen zowel dames, heren als kinderen en dit tegen zeer voordelige prijzen. Ons kapsalon Seven Hair is op woensdag geopend van 8.25 uur tot 16.25 uur en ook op donderdag en vrijdagvoormiddag zijn jullie welkom voor een behandeling bij de leerlingen van het vijfde of zesde jaar Haarzorg. Op donderdag zijn we open van 8.25 tot 12 uur en van 12.55 uur tot 16.25 uur. Op vrijdag zijn we open van 8.25 uur tot 12.00 uur. Zowel op woensdag, donderdag als vrijdag wordt er uitsluitend gewerkt volgens afspraak. In verband met de coronapandemie nemen we extra maatregelen om de veiligheid van onszelf en onze klanten te waarborgen.”

Het kapsalon bevindt zich in het Agnetencollege, Collegelaan 24 in Peer. Een afspraak maken kan via 011/38.38.00 of via 011/38.38.70.

Volg het kapsalon van de leerlingen van het Agnetencollege via Facebook: sevenhair en op Instagram: _sevenhair_

Niet te Missen