Overval

Ook overval op kapsalon in Mal: link met rooftocht langs apothekers wordt onderzocht

Tongeren -

Op de Viséweg in Mal is woensdag een kapsalon overvallen. Twee daders zijn Salon O! binnengestapt nadat een klant was vertrokken. Ze eisten geld, maar moesten zonder buit afdruipen

LEES OOK. Overvallers met jachtwapen roven geld en medicijnen bij apothekers in Alken, Hoeselt en Stevoort

‘Salon O’ langs de Viséweg in Mal wordt uitgebaat door Séverine Janssen. Op het ogenblik van de overval was er geen klant in de zaak, wel haar moeder. Rond 10.30 uur stormden twee daders binnen. Eén van hen droeg een muts en een masker. Hij toonde een vuurwapen en riep “cash, cash!” De kapster antwoordde dat ze geen cash geld had en trok haar geldla open. Hierop zijn de daders afgedropen zonder buit.

De kapster verkeerde in shock en werd opgevangen door iemand van slachtofferbejegening. De politie kwam woensdagnamiddag massaal ter plaatse en kreeg bijstand vanuit Bilzen. Het gerechtelijk labo zakte naar Mal af voor een sporenonderzoek.

De politie doet een oproep tot getuigen, maar voorlopig ontbreekt elk spoor van de daders. Het is niet duidelijk of er een link is met de overvallen op apotheken in Limburg. Dit wordt onderzocht.

 diro/maw

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen