© Andrew Ferraro

Oudste dochter van prinses Astrid stapt in huwelijksbootje

Prinses Maria Laura (33), nicht van koning Filip, gaat trouwen. Dat heeft onze redactie vernomen. Het nieuws wordt bevestigd door haar ouders, prinses Astrid en prins Lorenz, in een persmededeling via het koninklijk paleis. Maria Laura heeft zich verloofd met haar vriend William Isvy (30), met wie ze - zo blijkt nu - al jaren een relatie heeft.

Wim Dehandschutter

Het nieuws van de verloving komt als een verrassing, want het was niet geweten dat Maria Laura een relatie had. Nu blijkt ze al jarenlang samen te zijn met William, zoon van een Frans-Marokkaanse vader en een Engelse moeder. Het koppel woont en werkt in Londen. Zij is als analist gespecialiseerd in klimaatverandering, hij is actief in de financiële sector.

William werd geboren in Parijs, maar woonde het grootste deel van zijn jeugd in Londen. In de Engelse hoofdstad behaalde hij zijn baccalaureaat aan het Lycée français Charles de Gaulle. Daarna verhuisde hij naar Canada, om aan de McGill University in Montreal een licentie in de financiën te veroveren.

Na zijn studie begon William zijn professionele loopbaan in Londen op de afdeling fusions-acquisitions (fusies en overnames) van een grote Amerikaanse investeringsbank. Hij houdt zich nu bezig met vermogensbeheer. William heeft een passie voor tennis en reist graag, twee interesses die hij deelt met Maria Laura.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Huwelijk in 2022

Maria Laura en William zullen elkaar in de tweede helft van 2022 het jawoord geven, zo staat in de persmededeling van de (schoon)ouders Astrid en Lorenz. Het huwelijk zal volgens onze informatie plaatsvinden in Brussel. In de zomer van 2014 trouwde Maria Laura’s oudere broer Amedeo (35) nog in Rome met de Italiaanse Elisabetta Rosboch von Wolkenstein, met wie hij inmiddels twee kinderen heeft.

Na Amedeo en Maria Laura hebben prinses Astrid en prins Lorenz nog drie kinderen: Joachim (30), Luisa Maria (26) en Laetitia Maria (18).

Bij de bekendmaking van hun verloving gaven Maria Laura en William deze twee foto’s vrij:

 

 ©  Andrew Ferraro

 

 ©  Andrew Ferraro

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent