©  BELGA

Postkantoren van Diepenbeek en Kortessem kunnen eindelijk weer probleemloos open

Diepenbeek/Kortessem -

In de postkantoren van Diepenbeek en Kortessem stonden klanten de voorbije weken geregeld voor gesloten deuren tijdens de reguliere openingstijden. “Een probleem met de infrastructuur in de gebouwen waardoor er niet normaal gewerkt kon worden”, klinkt het bij bpost. De problemen zouden intussen opgelost zijn en de kantoren weer open.

Er heerste de voorbije weken nogal wat ongenoegen over de onverwachte sluitingsdagen in de postkantoren van Diepenbeek en Kortessem. Mensen stonden er geregeld voor gesloten deuren, ook al zou het kantoor op dat ogenblik volgens de aangegeven openingsuren open geweest zijn. “We zijn ervan op de hoogte, maar de problemen zouden nu van de baan moeten zijn”, zegt Veerle Van Mierlo, woordvoerder van bpost.

“In beide gevallen waren er wat problemen met de infrastructuren”, aldus Van Mierlo. “Zo kampte men in Diepenbeek met voortdurende uitval van zowel stroom als verwarming, waardoor het er gewoon veel te koud was om normaal te kunnen werken. Dat probleem is nu van de baan en het kantoor zou weer moeten open zijn zoals voorheen. In Kortessem is recent verbouwd en daar ontstonden sindsdien geregeld elektrische pannes. Ook die zijn opgelost, waardoor ook het kantoor in Kortessem nu ook weer open blijft.” (rapo/dj)

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen