© Serafijn Van Damme

© Serafijn Van Damme

© Serafijn Van Damme

© Serafijn Van Damme

© Serafijn Van Damme

Ferm Eigenbilzen klinkt op het nieuwe jaar

Bilzen -

Ferm Eigenbilzen organiseerde op 16 januari als eerste activiteit in 2022 een nieuwjaarsreceptie voor de leden. Vanaf 11 uur werd iedereen er verwelkomd met een glaasje Cava of fruitsap.

Serafijn Van Damme

Alles moest coronaveilig verlopen, wat wel wat improvisatie vergde van het bestuur. Aanvankelijk waren de plannen dat de receptie in openlucht gehouden zou worden met live muziek van muziekvereniging De Porijkes uit het naburige Lanaken, maar gezien de strenge coronanormen kon dit niet doorgaan. Daarom werd er uitgeweken naar het Parochiehuis in de Winkelomstraat.

Met een welkomstwoord door voorzitster Anita Claessens werd iedereen verwelkomd en kon de receptie beginnen met een drankje en een hapje en zelfs een kop heerlijke erwtensoep en een gekend kruidendrankje. Iedereen maakte elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar over en aan de gezichten kon je zien dat de aanwezigen blij waren elkaar weer eens terug te zien in deze moeilijke tijden.

Door Andrea Vandromme werd een heuse nieuwjaarsbrief voorgelezen waarin ze de activiteiten opsomde die het voorbije jaar wel konden doorgaan. Ook werd er al een licht geworpen op de toekomst. Om14 uur werden de laatste drankjes geledigd en keerde iedereen voldaan naar huis. De dames van Ferm Eigenbilzen zijn klaar om er een spetterend jaar van te maken. Een eerste start is al gegeven door de organisatie van een (afhaal)restaurant dag op 23 januari.

https://www.eigenbilzen.nu/

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen