© Benedith Oben

© Benedith Oben

© Benedith Oben

Harmonie Millen viert Nieuwjaar met leden tijdens fakkeltocht door Millen

Riemst -

Het jaar beginnen zonder te klinken? Dat zag harmonie Millen niet zitten. Daarom werd er zaterdagavond 15 januari een leuke nieuwjaarsfakkeltocht georganiseerd voor alle leden, hun partners, kinderen en/of ouders. Omdat repeteren nog steeds niet toegelaten is, kon er op deze manier toch samen en coronaproof geklonken worden op het nieuwe jaar.

Benedith Oben

Met dikke jassen, fluovestjes en wandelschoenen verzamelden alle leden en hun familie zich zaterdagavond voor de wandeling 'Verborgen Moois' doorheen Millen. Met een fakkel in de hand als final touch vertrok iedereen samen op tocht. Onderweg werden de nodige tussenstops voorzien, belangrijk voor de innerlijke bevoorrading. Bij iedere stop kon er genoten worden van een lekkere wafel en een stukje cake als hapje, een warme tas soep of chocolademelk als drankje. Uiteraard kon ook een glaasje jenever niet ontbreken. Na bijna 5 kilometer stevig stappen, werd er nog gezellig nagepraat.

Het nieuwe jaar werd dus ingezet op een andere en coronaveilige manier in de buitenlucht, maar daarom zeker niet minder geslaagd. Het was een zeer blij weerzien met alle leden, waar iedereen duidelijk van genoten heeft. “Hopelijk mogen er bij onze volgende bijeenkomst snel weer muziekinstrumenten aan te pas komen”, klinkt het.

https://www.facebook.com/harmoniemillen

Aangeboden door onze partners