©  Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Anouk verwijdert foto met Ali B van Instagram

Nog voordat bekend is wat de rol van Ali B is in het schandaal rond The voice of Holland, lijkt Anouk al helemaal klaar met haar voormalige collega-coach. De zangeres heeft een foto waar ze op stond met de rapper van haar Instagram-pagina verwijderd.

Bron: De Telegraaf

Anouk en Ali B konden het juist altijd goed met elkaar vinden. Aan het begin van de coronacrisis nam de zangeres nog een cover van een liedje van de rapper op toen ze vastzat in Marokko. Ze wilde hem daarmee bedanken voor alle hulp die hij voor haar had geregeld.

LEES OOK. Om 16 uur barst de bom pas echt met docu over ‘The voice of Holland’: “Het gaat in Nederland amper nog over corona, enkel over dit” (+)

Ali B, tegen wie inmiddels twee aangiftes zijn gedaan, reageerde destijds met tranen in de ogen op het liedje van Anouk. “Ik ben gewoon weer aan het janken, ik zweer het. Super grappig en super mooi gedaan. Love you”, reageerde hij.

Anouk maakte zondag al bekend dat ze naar aanleiding van de gebeurtenissen niet meer wil terugkeren bij The voice of Holland. “Het is gewoon een corrupte bende”, zei de zangeres in een video op haar Instagram-account. “Ik wil niet werken waar jarenlang een aantal mannen misbruik heeft gemaakt van hun positie, en waar er bewust voor is gekozen om het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet.”

LEES OOK. 20 jaar imago opgebouwd, nu verzand in schandaal rond ‘The voice’: onthullingen over Ali B zouden “ergste van allemaal” zijn (+)

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten