©  play4

Verrassende afvaller in ‘Dancing with the stars’: chachacha nekt schaduwfavoriet

Hij was een van de schaduwfavorieten en leek goed op weg om samen met Nora Gharib en Nina Derwael naar de finale te gaan. Maar ‘Dertigers’- en ‘Thuis’-acteur Yemi Oduwale (35) werd zaterdagavond verrassend de afvaller in ‘Dancing with the stars’.

dvg, gjs

Met 30 punten stond Oduwale gedeeld laatst met TikTokker Jonathan Medart in het klassement. Hoewel hij de afgelopen weken blijk van talent liet zien, ging de chachacha hem deze keer volgens de jury dus minder goed af.

De exit leek na afloop nog niet binnen te dringen bij Oduwale. “Het valt zwaar, dat wel. Maar ik zal het de komende dagen pas beseffen, wanneer ik plots niet meer naar de repetities moet. Ik wil vooral mijn danspartner Laure bedanken om me de voorbije weken naar een hoger niveau te tillen.” Ook Laure loofde Oduwales groeicurve in de wedstrijd. “In het begin nam hij het misschien wat licht op, maar gaandeweg kreeg hij door hoe zwaar het was. En daar heeft hij zich naar gedragen. Ik denk dat Yemi hier een avontuur heeft gekregen dat hij nooit zal vergeten.”

Volgende week volgt een speciale aflevering van Dancing with the stars. Tijdens ‘switch week’ zullen alle bekende deelnemers een andere danspartner krijgen. Hoe de nieuwe duo’s eruitzien, kondigen de makers komende dagen aan.

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent