Toeschouwers Australian Open maken het opnieuw bont, tot gefrustreerde umpire ze met één rake zin de les spelt

Matteo Berrettini (ATP 7) plaatste zich dinsdag voor de halve finales op de Australian Open.

De Italiaan versloeg in de kwartfinales de Fransman Gael Monfils (ATP 20) in vijf sets (6-4, 6-4, 3-6, 3-6 en 6-2), maar het waren alweer de toeschouwers die de show stalen Down Under.

Vincent Van Genechten

In het begin van de vijfde set had umpire James Keothavon er genoeg van. Hij spelde enkele luidruchtige toeschouwers de les, toen die een opslag van Monfils onderbraken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De 25-jarige Berrettini neemt het in de halve finales op tegen Rafael Nadal (ATP 5). De Spanjaard, het zesde reekshoofd in Melbourne, versloeg in de kwartfinales de Canadees Denis Shapovalov (ATP 14) in vijf sets: 6-3, 6-4, 4-6, 3-6 en 6-3.

Toen de Italiaan het mocht uitleggen bij ex-tennisser Sam Groth roerden de toeschouwers zich opnieuw. “Nadal is gonna smash you” schreeuwde iemand uit het publiek. De Italiaan was niet gediend van deze storende factor en zei dat “sommigen geen echte tennisfans zijn”.

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent