© VRT

Philippe Geubels duikt op in ‘Hotel Romantiek’: “Ben er heel blij mee”

Dat ‘Hotel Romantiek’ terugkomt op het scherm was al een tijdje bekend, maar blijkt nu dat Eén ook Philippe Geubels inschakelt om het programma tot een succes te maken.

Tom Vets

Met de komst van Philippe Geubels (40) is het presentatietrio voor het datingprogramma weer helemaal compleet. Hotel Romantiek liep enkele jaren geleden gedurende drie seizoenen op Play4. Van die jaargangen is enkel Sven de Leijer (42) behouden. Frances Lefebure zal vervangen worden door rijzende ster Gloria Monserez (20) van Ketnet. Geubels vervangt Otto-Jan Ham, die voor de VRT wel De Campus Cup blijft maken. “Ik ben heel blij met Hotel Romantiek. Ik werk heel graag met oude mensen, dus ik denk dat de samenwerking met Sven vlot zal verlopen. (lacht) En Gloria is echt fantastisch”, aldus Geubels.

Twee maanden geleden maakte Geubels voor zijn kijkcijferkanon Taboe nog een aflevering waarin senioren centraal stonden. Die uitzending met bijna 1,8 miljoen kijkers was de best bekeken aflevering van het seizoen.

Grappig én charmant

“Ik ben heel blij dat Philippe Geubels samen met Gloria en Sven Hotel Romantiek zal openen”, zegt Lotte Vermeir, netmanager bij Eén. “Philippe kan als de beste humor en human interest combineren, is ontzettend grappig en altijd even charmant. Met dit trio wordt Hotel Romantiek gegarandeerd een bijzonder avontuur en een ontspannend programma. Iets om naar uit te kijken!”

Aan het concept van het programma zal niet gesleuteld worden. Sven, Gloria en Philippe nemen een groep vrijgezellen op leeftijd mee voor een onvergetelijke week. Een week waarin passie vanonder het stof wordt gehaald, vergeten vlinders mogen ontwaken en de hartstocht overheerst.

Het programma komt na de zomer op het scherm. Geïnteresseerde vrijgezelle 65-plussers die op zoek zijn naar avontuur en de liefde, kunnen zich nog tot en met 31 maart 2022 inschrijven op één.be/doemee.

Aangeboden door onze partners