De Alkense studente Kelsey Souwens (derde van links) wint Food At Work Ecotrophelia Award met dipsaus van kaasafval. — © RR
Alkense maakt dipsaus van kaasafval: “Voeding is al zo duur, we moeten stoppen met het te verspillen”
Alken -
Kaasafval op onze boterham is binnenkort misschien de normaalste zaak van de wereld. Vier studenten Agro- en Biotechnologie van Thomas More maakten een dipsaus van afval uit de kaasindustrie en wonnen daarmee de Belgische ‘Food At Work Ecotrophelia Award’. “Voeding is al zo duur, we moeten stoppen met het te verspillen.”
Lisa-Marie Sleypen
LEES OOK
Bekijk
Hoofdpunten
Verdacht overlijden van tachtiger in Heers: “Er leefden geiten in de woonkamer”
Buschauffeur krijgt klappen: spontane staking De Lijn legt busvervoer in Limburg lam
Wanneer tanken peperduur wordt: recordaantal bestuurders betrapt met rode diesel
Eerste Afrikaans restaurant in Limburg serveert gegrilde geit, cassave en oliebollen
Waarom Theo Francken (N-VA) nu wel duidelijk njet zegt tegen Vlaams Belang
Zijn familie smeekte de politie bij huiszoeking om hulp: zoon (19) van Kim Kay riskeert vier jaar cel
Lees meer
Meest Recent
Wachttijden tot drie uur: autokeuring Alken sluit deuren wegens te grote drukte
Alkense ‘Muziek for kids’ stopt ermee en schenkt kassa aan Sint-Vincentius
Zeven weken lang omleiding door bouw van nieuwe spoorwegbrug in Meerdegatstraat
Waarom wereldtoppers Beringenaar Thorben Sannen (20) vragen om te sparren in Dubai
In de voetsporen treden van Elise Mertens? Schrijf je dan snel in voor het HBVL-Jeugdsterrencircuit