© rdr

Mobilhome tegen boom in Bree: bestuurster bevrijd en zwaargewond naar ziekenhuis

Bree -

Op de Gruitroderbaan in Bree is woensdagmiddag rond 13 uur een mobilhome tegen een boom beland. Een bevrijdingsteam van de brandweer heeft de 63-jarige Duitse bestuurster uit de cabine gehaald. Ze werd onder begeleiding van een spoedarts naar het ziekenhuis gebracht.

De mobilhome raakte eerst een boom aan de rechterkant van de weg om daarna tegen een boom aan de andere kant van de Gruitroderbaan tot stilstand te komen. 

De mobilhome raakte eerst een boom aan de rechterkant van de weg om daarna tegen een boom aan de andere kant van de Gruitroderbaan tot stilstand te komen. ©  Roger Dreesen

De mobilhome met Duitse nummerplaat ging rond de middag van de Gruitroderbaan. Het voertuig raakte eerst een boom aan de rechterkant van de rijbaan om dan onbestuurbaar aan de linkerkant van de weg tegen een boom tot stilstand te komen.

 

 ©  Rdr

De bestuurster, een Duitse vrouw van 63 jaar, zat geklemd. Een ploeg van brandweer Bree heeft haar bevrijd. Ze kreeg de eerste zorgen van het mugteam. De gewonde vrouw werd daarna naar het ziekenhuis Oost-Limburg gebracht.

 

 ©  RDr

Door het ongeval was de verbindingsweg tussen Bree en Gruitrode afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via het industrieterrein Vostert. rdr

 

 ©  RDr

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen