Deze bekende Vlamingen voetballen tegen elkaar tijdens toernooi van Kevin De Bruyne

Gent -

Als opwarmer voor de vijfde editie van de Kevin De Bruyne Cup zullen tientallen bekende Vlamingen zoals Erik Van Looy, Kevin Janssens en Viktor Verhulst tegen elkaar strijden in een mini toernooi.

Simon Dekaezemaker

Tijdens het weekend van 28 en 29 mei vindt de vijfde editie van de Kevin De Bruyne Cup - het gerenommeerde U15-toernooi - plaats. Na twee afgelastingen door corona wil de organisatie van deze jubileumeditie iets speciaals maken en op vrijdag vindt daarom een speciaal BV-toernooi plaats.

Aanvoerders Aster Nzeyimana, Erik Van Looy en Christophe Stienlet brengen heel veel mooie namen in stelling. Onder andere Viktor Verhulst, Andy Peelman, Guga Baul, Kevin Janssens, Frank Boeckx, Steven Defour, Filip Joos en Imke Courtois zullen hun voetbalschoenen aantrekken.

De Nederlandse ex-spits Piet den Boer brengt voor het toernooi zijn Special Devils in stelling, de nationale voetbalploeg voor mensen met een verstandelijke beperking. De vier teams zullen vier wedstrijden spelen. De inkomsten van de ticketverkoop gaan integraal naar het goeie doel.

Meer informatie op Facebook.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten