©  LIAM DANIEL/NETFLIX

Derde seizoen ‘Bridgerton’ focust op verhaal tussen Penelope en Colin (en wijkt daarmee af van de boeken’

Na het verhaal tussen de Duke Simon (Regé-Jean Page) en Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en Kate Sharma (Simone Ashley) brengt Netflix alles in gereedheid voor het derde seizoen van het razendpopulaire ‘Bridgerton’. Dat zal focussen op Penelope Featherington (alias Lady Whistledown) en Colin Bridgerton (Luke Newton).

(eadp)

Actrice Nicola Coughlan maakte het nieuws bekend. Eerst op het FYSEE-panel van Netflix, vervolgens ook op Instagram. “Zoals Lady Whistledown heb ik al een tijd een groot geheim met me meegedragen, maar nu kan ik je eindelijk vertellen dat Bridgerton seizoen drie het verhaal van Colin en Penelope is.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aan het einde van het laatste seizoen werd al gehint dat het die richting zou uitgaan. Al betekent het wel dat de volgorde van de boekenreeks van Julia Quinn niet langer gerespecteerd wordt. Penelope en Colin zijn het vierde boek in de reeks. Het derde zoomt in op het verhaal van Benedict Bridgerton.

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent