©  vtm

Beringen neemt het in finale ‘Huis Gemaakt’ op tegen Antwerpen: stem tot middernacht op jouw favoriet

Beringen -

Ze hebben er meer dan een halfjaar aan gewerkt, maar woensdag is er slechts één koppel dat ook effectief z’n droomhuis wint. Eline en Younes uit Beringen nemen het in de finale van ‘Huis Gemaakt’ op tegen Cédric en Anaïs uit Antwerpen. Kijkers kunnen tot middernacht stemmen op hun favoriet.

Nele Coune

 ©  vtm

“We zijn bij de laatste twee! Nu is het 50 procent kans dat we een huis kunnen winnen”, klonk het bij Younes en Eline toen ze dinsdagavond te horen kregen dat ze in de finale staan van Huis Gemaakt. De immer vrolijke Bilzenaar en de jonge mama uit Tongeren wonnen dit seizoen twee kamerprijzen, voor hun woonkamer en keuken, en eindigden bovenaan het klassement. Cédric en Anaïs zijn de andere finalisten. De dakwerker en ballerina maakten vooral indruk op de jury met hun badkamer. Maaseikenaar Emiel en zijn Brusselse vriendin Alexia zagen de finale - en de bijhorende hoofdprijs - net aan hun neus voorbijgaan. Zij sneuvelden dinsdagavond. “Dit is echt zuur”, klonk het bij hen. “Maar het is wat het is. Boortmeerbeek is gedaan, we zullen wel een ander dorp onveilig maken nu. Heel veel succes voor de andere koppels, dat de beste mogen winnen.”

LEES OOK. Eline en Younes strijden in ‘Huis Gemaakt’ voor gezinswoning: “Ook al hebben we vier linkerhanden”

Middernacht

Wie op woensdag 1 juni de grote finale wint, wordt bepaald door drie partijen. Er werd een grote kijkdag georganiseerd. Vijftig potentiële kopers brachten een bezoek aan de huizen en delen een stem uit. Ook 25 makelaars velden een professioneel oordeel en kiezen hun favoriet. Maar ook de kijkers thuis hebben iets te zeggen. Zij kunnen vanaf nu voor hun favoriet stemmen door ‘Antwerpen’ of ‘Beringen’ te sms’en naar 6677 of gratis te stemmen via vtm.be. Per platform is maar één stem geldig. Stemmen kan tot middernacht. Het verdict is woensdag te zien in de grote finale van Huis Gemaakt.

Het is Antwerpen versus Beringen in de finale van ‘Huis Gemaakt’. ©  vtm

‘Huis Gemaakt’, VTM, 20.35 uur

Aangeboden door onze partners