© Danny Das

© Danny Das

© Danny Das

Opnieuw Classic Car Meeting in Bocholt

Bocholt -

Na twee jaar corona-inactiviteit gaan er in 2022 opnieuw vijf oldtimertreffens door in Bocholt. De tweede meeting ging voorbije vrijdag door en stond in het teken van Volkswagen.

Danny Das

Voorbije vrijdagavond vond op het kerkplein in Bocholt de tweede uitgave van de Classic Car Meeting dit jaar plaats. De gezellige ontmoetingsplaats voor oldtimervoertuigen en alle liefhebbers daarvan stond deze keer in het teken van het merk Volkswagen. De weersomstandigheden zaten mee en dat zorgde voor een mooie opkomst van luchtgekoelde Volkswagens met hun kenmerkende geluid. Eigenaars en geïnteresseerde voorbijgangers deelden de hele avond hun kennis, ervaring en herinneringen. De terrassen zaten vol, de frituur werd druk bezocht en terloops passeerde ook nog een ijskraam voor de snoepers. Alles samen zorgde dit voor een gesmaakte bijeenkomst en veel tevreden gezichten.

De eerstvolgende afspraak in Bocholt staat voor vrijdag 8 juli om 18 uur gepland. Die avond worden er zo veel mogelijk Opels verwacht. Net als voorbije vrijdag blijven dan andere merken ook van harte welkom uiteraard. Later deze zomer, op 19 augustus en 9 september, zijn er rond de kerktoren nog twee niet te missen kansen voor een paar uur pretentieloos oldtimerplezier en een volkse Boggeter babbel.

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen