Hasseltse alleenstaande moeder Anika in tranen na winnen van bitcoin in ochtendshow Qmusic

De ochtendshow van Qmusic pakte uit met een stunt. Elke luisteraar die woensdagochtend tussen zeven en negen uur belde en binnengeraakte bij Maarten en Dorothee, wint een bitcoin. Een mooi cadeau, want de cryptomunt is momenteel zo’n 20.320 euro waard. Ook alleenstaande moeder Anika uit Hasselt waagde een poging en behoorde tot een van de gelukkigen. Haar geluk kon niet op toen ze hoorde dat ze een bitcoin had gewonnen. “Nu kan ik eindelijk op vakantie met mijn kinderen.”

EmKe

Deze ochtend tussen zeven en negen uur kon je een bitcoin winnen in de ochtendshow van Qmusic. Luisteraar Anika waagde een poging en kreeg Maarten en Dorothee na 1338 bellen aan de lijn. “Ik ben om zeven uur begonnen met bellen en ik ben er niet mee gestopt tot nu. Toen ik de kinderen naar school bracht, moesten zij blijven bellen”, klinkt het. En die moeite loont, Anika mag zich nu trotse eigenaar noemen van een volledige bitcoin. Op de vraag wat ze met de bitcoin gaat doen, moest ze niet lang nadenken.

“Ik ben al heel lang aan het sparen voor een vakantie met mijn kinderen. Nu kan ik dat eindelijk doen. Als alleenstaande moeder is het financieel enorm zwaar. Ik werk voltijds en heb twee bijbaantjes, ik verdien net genoeg om rond te komen”, zegt Anika geëmotioneerd. En ook in de radiostudio konden Dorothee en Maarten hun tranen moeilijk bedwingen. “Mijn kinderen willen graag naar Turkije, met veel glijbanen. Dit is ongelooflijk, dit verandert mijn leven volledig”, voegt Anika nog toe.

Ook Conan uit Genk trof raak. Hij won de laatste bitcoin. Maar voor hij kon vieren, werd ook hij door Maarten en Dorothee flink aan het lijntje gehouden. Het geld dat hij kan innen komt goed van pas: hij vergat zijn vriendin en zijn moeder namelijk een cadeautje voor moederdag te kopen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners