Eerste schooldag voor Bould, Weijs, Vancsa en Van Hout in Lommel, Montenegrijnse doelman op komst

Ook Lommel SK trapte maandagochtend het nieuwe voetbalseizoen af. Hoofdtrainer Steve Bould (56) en assistent-trainer Willem Weijs (35) verschenen een eerste keer op het trainingsveld.

Sven Claes

In de schaduw van het vernieuwde Soevereinstadion was de Nederlander nadrukkelijk aanwezig om de 22 selectiespelers in het gareel te houden. Weijs nam een deel van de training voor zijn rekening, Bould het overige gedeelte. De Hongaarse international Zalan Vancsa (17) en doelman Kristof Van Hout (35) waren de enige twee nieuwe gezichten. In de namiddag vond er een fitness-sessie plaats. In totaal daagden er tien supporters op voor de eerste training. Het trainingsschema voor de rest van de week blijft vertrouwelijke informatie.

Montenegrijnse doelman op komst

Belofte Giel Kolen (19) sluit voorlopig aan als derde doelman. Groen-wit speurt in het buitenland nog naar versterking onder de lat. Een mogelijke denkpiste op huurbasis was Maxime Delanghe (19) van Jong PSV, maar groen-wit heeft het geweer van schouder veranderd en staat nu dichtbij een overeenkomst met Nikola Ivezić. De Montenegrijnse doelman is al in ons land voor zijn medische keuring.

Groen-wit maakte maandag ook de verlengde huurovereenkomst van Erik Ostrc (19) van de Franse zusterclub Troyes bekend. De Sloveense middenvelder legde vorige week met succes zijn medische testen af, over de langere verhuur van Kluiverth Aguilar (19) kwam er nog geen witte rook.

 ©  Karel Hemerijckx

 ©  Karel Hemerijckx

 ©  Karel Hemerijckx

 ©  Karel Hemerijckx

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten