Deze foto deed heel wat Wellenaren geloven dat Radja Nainggolan aanwezig was op de lokale kermis  

Deze foto deed heel wat Wellenaren geloven dat Radja Nainggolan aanwezig was op de lokale kermis  ©  rr

Radja Nainggolan op de kermis van Wellen? Foto lokt heel wat inwoners in de val

Op sociale media doet een foto van Radja Nainggolan in een lunapark de ronde. “Vanavond gespot op de kermis in Wellen”, was te lezen op Facebook. De inwoners van Wellen waren in de ban van de aanwezigheid van de bekende voetballer, maar nu blijkt dat Radja er helemaal niet was.

Gilles Niesen

“Wat brengt Radja naar Wellen?”, “Transfer naar KVK Wellen in de maak?”, dat waren maar enkele vragen van de Wellenaren die stomverbaasd reageerden op de aanwezigheid van de extravagante voetballer op hun lokale kermis.

Straf, iets wat gecheckt moest worden. En wat blijkt nu? De bewuste foto werd niet genomen op de kermis van Wellen, maar wel op de Sinksenfoor in Antwerpen. De vrouw op de foto heet Carmen en is met haar lunapark aanwezig op de Sinksenfoor in Antwerpen. Een post op de Facebookpagina van haar kermisvereniging uit Borinage bracht uitsluitsel.

Boosdoener van het misverstand was Rob Ghijsens. De Wellenaar plaatste de foto van Nainggolan op Facebook, terwijl hij goed wist dat de foto in Antwerpen genomen werd. “Het was een grapje, maar ik had niet verwacht dat het zo’n succes zou hebben. Mijn telefoon stond roodgloeiend, mensen begonnen het verhaal zelfs uit te breiden. Ik vond het geweldig.”

Wel op de kermis van Genk

Geen Nainggolan dus op de kermis van Wellen, dat is zeker. Maar op de kermis van Genk een maand eerder werd hij wel gespot. Dat zegt Daisy Becherer Kuypers uit Vliermaalroot. “Op de voorlaatste dag van Genk kermis stond Radja Nainggolan plots naast mij aan een eetkraam. Ik wou nog een foto vragen, maar ik durfde niet. Ik geloofde het dan ook meteen dat hij ook in Wellen op de kermis was.”

 

 ©  rr

 

 ©  rr

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent