©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Telenet Giants Antwerp in FIBA Europe Cup

FIBA Europe Cup Naast kampioen Oostende (Champions League) en Kangoeroes Mechelen (FIBA Europe Cup) speelt ook Telenet Giants Antwerp volgend seizoen Europees. De Sinjoren zullen uitkomen in de FIBA Europe Cup

Patrick Ceulemans

Ook in het seizoen 2022-23 trekt Telenet Giants Antwerp Europa in. De havenploeg neemt deel aan de FIBA Europe Cup. Op 14 juli gaat de loting in het Duitse München door. Of Telenet Giants Antwerp een voorronde moet afwerken is op dit moment nog niet duidelijk. Feit is wel dat de ploeg van coach Ivica Skelin volgend seizoen al de 231ste Europese match in de 27-jarige clubgeschiedenis zal afwerken.

Telenet Giants Antwerp kon de voorbije twee decennia tevens enkele knappe Europese resultaten boeken. In 2001 bereikte het de kwartfinale van de Saporta Cup (Rusland/Kazan), in 2010 de kwartfinale van de FIBA EuroChallenge tegen het Italiaanse Pesaro met Sam Van Rossom, in 2016 de kwartfinale van de FIBA Europe Cup tegen het Italiaanse Varese en last but not least in 2019 de Final Four van de Champions League. In het Sportpaleis en voor 17.000 enthousiaste fans werd Telenet Giants Antwerp knap derde.

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent