Jess (31) liet haar auto drie weken staan, haar vriend treft bizar tafereel aan binnenin: “Iets erg vreemds aan de hand”

Zaakvoerder, model én Tiktokker Jess Davis (31) verhuisde onlangs naar Sydney om een nieuw filiaal van haar restaurant op te starten. De ambitieuze dertiger werkte voornamelijk van thuis daarvoor, dus bleef haar auto drie weken lang aan de kant staan. Maar toen haar vriend en medezaakvoerder Tyson het voertuig wilde gebruiken, kwam hij plots weer naar binnen. “Hij zei dat er iets vreemd aan de hand was binnenin mijn auto”, klinkt het. “Er groeit een regenwoud in.”

Bron: news.com.au

Jess zette de beelden van haar auto op TikTok en vertelde haar verhaal in de Australische media nadat de video over de schimmel in haar auto viraal ging. “Ik weet nog steeds niet hoe het komt”, aldus de Australische. “Vermoedelijk heeft de verandering in luchtvochtigheid na onze verhuis en het vocht in de auto er iets mee te maken.”

(Lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hoewel Jess in haar video zegt dat ze niet weet hoe ze de schimmel moet wegkrijgen, is het euvel intussen opgelost. “Gelukkig wist Tyson wat hij moest doen. Hij trok een mondmasker aan en begon te schrobben.” De auto is nu weer proper, maar ruikt nog een beetje muf, klinkt het nog. “Misschien kan een sterk middel om schimmel te verwijderen soelaas brengen. Of het wordt tijd voor een nieuwe auto.”

(pjv)

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent