Een roze frambozenaperitief met zure toets en eiwitschuimpje

Cocktail Maison! Deze zomer schenkt Billie een reeks cocktails met in de hoofdrol lokaal geteeld fruit en groenten − behalve de citrusvruchten. Ook de dranken waarmee we werken zijn van hier. Vandaag: de frambaas! Gecreëerd voor de liefhebbers van een drankje dat richting sour gaat: een fris limonadegevoel met pit. Perfect met frambozen en gin van bij ons.

Productie: BURP

1 persoon

5 minuten

Nodig

  • 2-3 frambozen
  • 25 ml citroensap
  • 20 ml eiwit
  • 50 ml Filliers Dry Gin
  • ijsblokjes
  • extra frambozen als garnering

Doen

  1. Doe de frambozen met citroensap in een shaker en kneus het fruit met een stamper.
  2. Doe er eiwit, gin en ijs bij.
  3. Schud stevig, het eiwit moet schuimen.
  4. Zeef in een gekoeld coupeglas en garneer met frambozen.

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent