Deze straffe cocktail is voorbehouden voor de durvers (en perfect voor een strandvakantie)

Cocktail Maison! Deze zomer schenkt Billie een reeks cocktails met in de hoofdrol lokaal geteeld fruit en groenten − behalve de citrusvruchten. Ook de dranken waarmee we werken zijn van hier. Vandaag: de strandcabine! We doopten dit drankje de strandcabine omdat het mooi is, maar ook tegen een stootje kan. Niet voor gevoelige zielen maar wel superlekker.

Productie: BURP

Strandcabine

1 persoon - 5 minuten

Nodig

  • 3-4 ontpitte kersen
  • 20 ml Filliers jonge jenever
  • 40 ml Goldlys Family Reserve whisky
  • 20 ml 7 Sins vermouth
  • 20 ml sinaasappelsap
  • ijsblokjes
  • zeste van sinaasappel en extra kers voor garnering

Doen

  1. Doe kersen en jenever in een shaker.
  2. Kneus het fruit met een cocktailstamper.
  3. Doe er whisky, vermouth, sinaasappelsap en ijs bij en shake.
  4. Zeef in een gekoeld glas.
  5. Garneer met zeste van sinaasappel en een kers.
Aangeboden door onze partners