Hartig aperitief: een bloody mary met pittige Belgische toets

Cocktail Maison! Deze zomer schenkt Billie een reeks cocktails met in de hoofdrol lokaal geteeld fruit en groenten − behalve de citrusvruchten. Ook de dranken waarmee we werken zijn van hier. Vandaag: Bloody Marie! Move over Mary want hier is Marie. We hebben de klassieker aangevuld met een beetje mosterd van bij ons voor een extra laagje mysterie.

Productie: BURP

Bloody Marie

1 persoon - 5 minuten

Nodig

  • 50 ml Loos wodka
  • 90 ml tomatensap
  • 10 ml citroensap
  • 3 druppels worcestershiresaus
  • 2 druppels tabasco
  • een stevige mespunt Tierenteyn-Verlens fijne mosterd
  • ijsblokjes
  • een kraak versgemalen zwarte peper
  • selderijzout
  • een kleine stengel selderij
  • een kerstomaat

Doen

  1. Shake wodka, tomatensap, citroensap, worcestershiresaus, tabasco en mosterd.
  2. Vul een glas met ijs.
  3. Zeef de drank in het glas, kruid met peper en selderijzout.
  4. Garneer met een stengel selderij en een kerstomaatje.

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent