© Inge Kinnet
“Appelmoes, dat begrijpen wij Italianen niet”: een blik in de koelkast van chef Peppe Giacomazza
Hij runt z’n gastronomisch restaurant La Botte, de foodstore Peppe’s, maakt televisie, ontwikkelt nieuwe producten en schrijft tussendoor nog aan een boek. Toch maakt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza elke dag om halfvijf in de namiddag tijd om met z’n gezin te eten. “Zo vind je altijd wel vis, vlees, verse groenen en beleg in de koelkast”, zegt hij.
Tekst: Kizzy van Horne, Foto’s: Inge Kinnet
Yorick (48) maakt laatste culinaire roadtrip van ster naar ster: “Begrafenis op restaurant besproken”
Umberto Tozzi te gast bij Da Fabrizio in Stalenstraat: “Fantastische avond”
Chef Peppe neemt oorkonde van Gulle Lach in ontvangst
Peppe is 51ste laureaat van Orde van Gulle Lach
Waar eet … influencer Elisa Guarraci? “Hier eet je betaalbaar chic mét een kindermenu erbij”
Uitslaande dakbrand in kleuterschool ‘t Wezeltje in Veldwezelt: “Gelukkig waren er geen kleuters aanwezig”
Vier kinderen overleefden 40 dagen in de jungle: “Die hebben voor mekaar gevochten, letterlijk en figuurlijk”
Waarom België koploper is in allergieën… en dat onze eigen schuld is
Nog volop in examens, maar de bedrijfswagen staat al klaar: hoe bedrijven alles in strijd gooien om jong talent binnen te halen
Limburgse mijnwerkers haalden duizenden fossielen boven, nu wil Felicia ze onderzoeken
Gespot in een… tank: Thibaut Courtois amuseert zich rot tijdens vrijgezellenweekend, verloofde Mishel gaat wild met bikiniparty
DE GROTE TEST. Welke ginger beers zijn de beste? “Hier moet je al heel ver zoeken om de gember te proeven”
BBQ-weekend op komst: tien gouden tips van ‘grillmaster’ Peter De Clercq
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
GEPROEFD. The Greek in Beringen: kan je bij realityster Fabrizio dineren als een Griekse god?
‘De lingerie van de cocktails’, een aperitiefje voor durvers