©  AFP

Ook Johnny Depp gaat in beroep tegen vonnis in smaadproces tegen Amber Heard

Acteur Johnny Depp gaat in beroep tegen het vonnis van de rechtbank in Fairfax in het smaadproces dat hij tegen zijn voormalige echtgenote Amber Heard aanspande. Dat lijkt uit gerechtelijke documenten dat het Amerikaanse blad Forbes kon inkijken.

Johnny Depp kreeg na het zes weken durende smaadproces tegen zijn ex-vrouw over de gehele lijn gelijk. Heard moest hem daardoor een schadevergoeding van tien miljoen dollar betalen. Heard kreeg ook gelijk, maar niet over de hele lijn. Depp moet haar daarom een schadevergoeding betalen van twee miljoen dollar.

Dat Heard in beroep ging tegen de beslissing van de rechtbank stond al langer vast. Haar advocaat had het al meermaals bevestigd in de media en donderdag bleek dat ook uit de gerechtelijke documenten.

Maar ook Depp gaat in beroep tegen de 2 miljoen dollar die hij moet betalen aan zijn ex-vrouw.

LEES OOK. Amber Heard zwaar teleurgesteld na verloren rechtszaak tegen Johnny Depp: “Het breekt mijn hart dat berg aan bewijzen niet voldoende was”

LEES OOK. Ook hij komt hier niet ongeschonden uit: hoe moet het nu verder met de carrières van Johnny Depp en Amber Heard?

 (sgg)

Aangeboden door onze partners