Peter Gillis met zijn partner Nicol Kremers. ©  Dick Demey

Mishandelde Peter Gillis zijn partner? Beiden “betreuren incident in privésfeer”

Vorige maand meldden verschillende Nederlandse media dat Gillis betrokken zou zijn bij de mishandeling van zijn partner Nicol Kremers. Gillis en zijn partner “betreuren” alvast dat er in mei een voorval heeft plaatsgevonden waarbij de politie is betrokken.

De LimburgerBron: ANP

Dat bevestigt Gillis’ advocaat Ton van de Biezenbos tegenover het Nederlandse persagentschap ANP na berichtgeving van BN/De Stem. Met hun verklaring geven zij toe dat er inderdaad iets heeft plaatsgevonden in mei, waar zij dat eerder nog stellig ontkenden.

“De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie. Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen”, stelt Van de Biezenbos.

‘Eerst meer duidelijkheid’

De advocaat van de bekende vakantieparkhouder, die onder meer Hengelhoef en Parelstrand in zijn portefeuille heeft, laat ook weten dat de eerder geplande inhoudelijke behandeling van de zaak op 12 augustus geen doorgang zal hebben. “Op verzoek van de verdediging dient er eerst meer duidelijkheid te komen door het horen van een getuige. Het verzoek daartoe is al ingewilligd door de rechtbank. De zaak zal daarom op 12 augustus niet inhoudelijk worden behandeld. Wanneer het komt tot een nieuwe zitting is nog niet bekend”.

Vorige maand meldden verschillende Nederlandse media dat Gillis betrokken zou zijn bij de mishandeling van zijn partner Nicol. Dat zou op 29 mei zijn gebeurd in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De eigenaar zou daarbij zijn opgepakt en een nacht in de cel hebben moeten doorbrengen.

De politie wilde in juli aan het ANP wel bevestigen dat er in mei een 60-jarige man was opgepakt en dat deze een nacht in de cel had verbleven, maar kon over de identiteit van de betrokkenen niets zeggen. Gillis en Kremers zelf hadden de berichtgeving tot nu toe afgedaan als “onzin” en “niet waar”.

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent