© Wim Daneels
Chocolatier Patrick Mertens proeft zure beertjes en merkt dat het bekendste merk het slechtste smaakt
Zure beertjes zijn het ideale snoepgoed voor die lange autoritten naar je vakantiebestemming. Maar het ene beertje is het andere niet. Het belangrijkste: het moet echt zuur zijn. Chocolatier Patrick Mertens, van Chocolatier Boon in Hasselt, leerde tijdens zijn opleiding ook de kneepjes van de confiserie. Hij test of de beertjes echt wel voldoende zuur zijn.
Kizzy van Horne
DE GROTE TEST. Welk schuursponsje is het beste? Dit is het oordeel van poetsexperte Liesbeth Verboven
DE GROTE TEST. Welke Belgische pils is de beste? Onze winnaar is allesbehalve een onbekende naam
DE GROTE TEST. Cadeautje voor Moederdag? Hier moet je je boeket rozen zeker (niet) kopen
DE GROTE TEST. Barista Joke De Coninck proeft amandeldrank zonder suiker: de duurste scoort het slechtst
DE GROTE TEST. Topchocolatier Dominique Persoone test hagelslag van pure chocolade: “Het begin valt nog mee, maar de nasmaak is verschrikkelijk”
Annemieke Dubois (Jade & Jules): “Ik heb 193 mannen als klant en 2.385 vrouwen in een database”
Blijft Erdogan aan de macht of zorgt Kilicdaroglu toch nog voor een verrassing?
Wellnesscentrum Visa Versa in Riemst sluit de deuren en maakt plaats voor appartementen
Is dit de reden waarom de speurders weer naar Maddie McCann zoeken? Koppel vond gedenkplaats voor meisje aan meer
Eerste slimme wijnautomaat in Sint-Truiden: van verrassingspakketten over interactieve wijnuitleg tot afhaling van uw bestelling
Het telefoontje van Marco Borsato dat voor de doorbraak van Metejoor zorgde
De 20 lekkerste Franse roséwijnen voor minder dan 10 euro (en soms zelfs geen 5 euro)
GEPROEFD. Bij deze Genkse gastvrouw kan je uitgebreid ontbijten op élk moment van de dag
Waar eet … Belle Perez? “Limburgse eetadresjes hebben mijn hart gestolen”
Lang (feest)weekend in zicht: vier cocktailrecepten met bubbels
Jeroen Meus maakt ‘brain food’ voor blokkende studenten: veggie kebab, Toscaanse soep en vislasagne