©  Frank Bahnmuller

Philippe Geubels en Jeroom presenteren Nederlandse comedyreeks op Amazon Prime

Wie kan er om ter langst zijn lach inhouden, terwijl een ander net dat strakke pantser probeert te doorbreken? Dat is het opzet van de nieuwe Nederlandse comedyreeks ‘LOL: last one laughing’ op Amazon Prime Video. Opmerkelijk: de presentatie is in handen van twee Belgen: Philippe Geubels en Jeroom.

(eadp)

Philippe Geubels en Jeroom laten tien bekende Nederlandse comedians tegen elkaar strijden. Ze moeten hun tegenstander aan het lachen zien te brengen, en tegelijk ervoor zorgen dat ze als laatste lachen. Want wie laatst lacht…. kan een hoofdprijs winnen van 50.000 euro. Dat gaat naar een door de winnaar gekozen goed doel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Nederlandse comedians van dienst zijn Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundo en Bas Hoeflaak. De reeks is vanaf 2023 exclusief bij de streamingdienst te zien in meer dan 240 landen en gebieden. “Voeg aan de mix met Nederlandse humor en zelfspot nog wat vriendelijke rivaliteit van onze Belgische co-hosts toe, en het wordt een serie die je zeker niet wil missen”, klinkt het bij Jacomien Nijhof, die aan het hoofd staat van de Netherlands Originals van Amazon Studios.

De reeks komt overgewaaid van Japan, en kreeg al versies in Mexico, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, en Spanje.

Aangeboden door onze partners