Wouter Vrancken laat keuze aan Dessers: “Ben niet degene die gaat vragen: Wil je alsjeblieft blijven?”. © TV Limburg

Dessers én Onuachu in Genkse wedstrijdkern voor thuismatch tegen Eupen

Voorlopig geen officieel transfernieuws bij KRC Genk, Wouter Vrancken kan ook nog steeds op al zijn spelers een beroep doen voor de thuismatch van zaterdag (16 uur) tegen Eupen. Een fitte Cyriel Dessers, die het hof wordt gemaakt door Cremonese, trainde weer voluit en is dus gewoon van de partij. Net als Paul Onuachu, de Gouden Schoen is hersteld van een blessure aan de adductoren en neemt plaats op de bank. Angelo Preciado ontbreekt wegens ziekte.

Geen extra gesprek

Wouter Vrancken zal overigens geen extra pogingen ondernemen om Cyriel Dessers te overtuigen om in Genk te blijven.

“Dat werkt niet. Cyriel weet perfect hoe ik tegenover hem sta en wat hij mag verwachten”, aldus Vrancken. “Net zoals met elke andere speler heb ik daarover met hem al meerdere gesprekken gevoerd. Dat gaat dan over de manier van spelen en bijvoorbeeld de concurrentie met Paul Onuachu. Verder zal hij zijn keuze moeten maken. En moeten wij als club klaar zijn met ons huiswerk als hij niet voor ons kiest.”

De wedstrijdkern voor Eupen: Vandevoordt, Leysen, Stevens, Munoz, Cuesta, McKenzie, Lucumi, Arteaga, Jukleröd, Heynen, Hrosovsky, Ouattara, Geusens, El Khannouss, Castro, Trésor, Paintsil, Dessers, Nemeth, Onuachu. (mg)

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent