Actrice Anne Heche (53) in kritieke toestand na zwaar auto-ongeluk

De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze in Los Angeles met haar auto een woning was ingereden. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

mtmBron: BELGA

Volgens de krant gaan de autoriteiten ervan uit dat de 53-jarige Heche onder invloed was, toen ze vrijdagochtend (lokale tijd) met de auto de woning in reed. Er vielen geen andere gewonden. Het kostte de brandweer meer dan een uur om de brand die door het ongeluk in de woning ontstond te blussen. Voor de crash in een woning zou ze eerder al tegen een garage van een appartementencomplex aan zijn gereden.

Heche werd begin jaren 90 bekend als actrice in de soap ‘Another world’. Later speelde ze in films als ‘Donnie Brasco’, ‘Six days seven nights en ‘Wag the dog’. Eind jaren 90 had Heche een relatie met presentatrice Ellen DeGeneres, wat tot zeer intense media-aandacht leidde. Vorig jaar zei Heche in een interview dat haar relatie met DeGeneres ervoor gezorgd had dat ze op een zwarte lijst terechtkwam. “Ik heb tien jaar lang geen grote studiofilm kunnen doen”, zei ze.

Sinds die tijd had Heche rollen in televisieseries als ‘The brave’, ‘Quantico’ en ‘Chicago P.D’.

Aangeboden door onze partners